Tisdag.

Japp Tisdag var här å snart slut. Å imorn går vi in i en ny månad. =) Bra de för jag vill ha sommar nu!!! :P
Idah så vakna jag nio gick upp gjorde mig iordning för att åka till arbetsförmedlingen å de gick jätte bra. =) Sen åkte jag å morsan å fika på bagarns. Mmm! :P Sen åkte vi hem för att baka bullar å biscotti. :P Bullarna e färdiga väntar bara nu på min biscotti med smak av saffran. Fick de receptet av en på jobbet. :P Jätte gott.! Imrn kväll väntas jobb. :P Tillbaka på min gamla avdelning. Har inte blivit så mkt jobb där så hoppas jag får mera för jag saknar verkligen personalen där. :P De e så himla roliga å umgås med både på jobbet å utanför jobbet. =) Jag trivs på alla avdelningar jag e på, på Lötängen. Å så fick jag en avdelning på Saxlyckan också å där trivs jag med. =) Jätte snäll personal. =) Ne nu ska vi fika här å smaka på de vi bakat. =)Waiting for the one
The day that never comes
When you stand up and feel the warmth
But the sunshine never comes
No, the sunshine never comesROCK ON!!!!

Måndag.

Japp då var de ny vecka igen å snart slut på Januarimånad. Tiden går fort. Har snart bott i min lägenhet i en månad. =) Woohoo!!! Idag så har jag gjort lite ärenden köpt nya skor :P Å städat ordentligt i lägenheten å fixat å donat här. :P Sen var de tvättdag också så nu ska jag bädda nytt i sängen. Mmm så gött när de e nytvättat i sängen så himla sköönt. :P Imorn så ska jag först till arbetsförmedlingen å sen ska jag hem till mamma för vi ska baka bullar å Biscotti med saffran. :P De e så himla gott!!!! Sen får vi se va dagen har att erbjuda.
Hear me now
Words I vow
No fucking regrets

Fuck these chains
No god damn slave
I will be different

I'll stand here defiantly
My middle finger raised
Fuck your prejudiceThis is who we are
This is what I am
We have nowhere else to go
Divided we will stand
So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters
ROCK ON BIATCHES!!!!!Helgen i helhet!

Ja helgen har varit jätte bra. Började i fredags att jag, familjen å Jeantte åkte in till Örebro för då stod shopping på schemat. :P Sen åkte vi hem å då åkte jag hem till min morbror å mina ksuiner med sudden så de fick busa lite med han å så fick jag mat där. :P Så jag slapp all disk å laga mat haha :P I lördags så följde jag med min mormor som sällskap in till Örebro för hon skulle göra mammografi. Sen åkte vi på loppis först i Örebro sen här hemma. Sen åkte jag å morsan ner till stan för att köpa hundmat. Sen lite senare på eftermiddagen gick jag hem till mina kusiner igen med sudden å fick mat igen :P Vissa har de riktigt bra! mohaha Jag kom hem halv ett inatt därifrån :P Hade skitkul min morbror visade lite bilder från deras bröllop å sen lite klipp från youtube å så lyssnade vi på bra musik. ;) Tur en har så himla snäll å bra släkt när livet känns piss ibland.
Idag söndag så vakna jag nio utav att Sudden ville ut. <3 Så gick ut med han å sen blev de frukost för oss båda. :P Sen åkte vi hem till mamma å pappa sen bar de iväg till elgiganten för att köpa dammsugare så de enda som fattas nu är en mikro som jag ska få av mormor. <3 =) Nu snart blire lite jobb också så ska snart börja gå till jobbet. =) Sen när jag slutar så blire att gå hem å laga lite mat. Blev så sugen på tacos så jag har köpt de så ska göra iordning de sen. :P Sen fortsätta göra de trevligt å mysigt i lägenheten. =)
Rock ON!!!!!!

 Machine Head!!! Favvo band nu helt klart!!!! <3<3<3

26 Januari

Japp imorn e de löning!!!!!! WoooHooooo!!!!! =D

Igår så var jag å hälsade på mamma två gånger. =) Hon mår bättre men har fortfarande sånt där tryck över bröstet. :S Men förhoppningsvis så får hon komma hem idag! :D Hoppas Hoppas.
Idag händer de väl inte så mkt. Ska skjutsa farmor in till örebro till sjukan där pga av hennes RA. Sen får vi hoppas att mamma ringer å jag får hämta henne. =) Annars blire å ta de lugnt. Imorn då blir nog Örebro. =) Måste ju shoppa upp lite av pengarna höhö sen kom jag ju på att jag fick av min storebror å hans sambo i julklapp 500 kronor presentkort på vad som helst i marieberg. :P Så jag kanske inte spendera så himla mkt på denna lön ändå. ;)

Nu sitter jag å dricker kaffe hemma hos mamma å pappa. :P Å ska snart åka hem med mormors bil. Sen blire örebro då.

Vi hörs!!!


Peeeeace!!!!Jobba Jobba Jobba!!

Japp de e de jag gör liksom. :P Idag blev de en tur på saxlyckan. =) Jag trivs som fisken i vattnet där. =D Lugn avdelning å jätte bra personal. =)
Igåe skjutsa jag morsan till akuten för bröstsmärtor. Ingen infarkt men dem vet inte än om de e kärlkramp kanske eller nåt annat. Så var å hälsade på henne förut idag å sen åkte jag nu ikväll efter besöktiden men de sket jag i ville träffa min mamma å då skiter jag i vad klockan e liksom. Man fick lite arga blickar från sköterskorna men vad fan jag bryr mig inte haha :P

Ne nu blire lite serietittande. :P
Peeeeeeeeeeeeace!!!!!

22 Januari

Idag så vakna jag halv tio utav att Foppa pussa mig i hela ansiktet. =) Så de var bara att sätta på sig kläder å gå ut med han. =) Sen blev de frukost å sen vid halv ett åkte jag hem för att hämta upp pappa å Sudden för vi skulle åka till Lunedet å gå en lång promenad. =) Så både jag, pappa å hundarna fick motion. =) Sen klockan tre var de käk hemma hos mamma å pappa. Robin å hans sambo var med också. =) Sen åkte jag hem till min morbror å mina kusiner. =) En händelserik dag helt enkelt. :P Nu sitter jag här i soffan å ska kolla på film men har inte riktigt bestämt mig vilken. :P   Peeeace!!!!

Weekeend!

Jaapp nu e de helg å jag jobbar. =) Har jobbat nästan hela veckan. I onsdags så hämtade jag hem min mormor å min morbror plus han familj. De har varit på gran canaria i två fucking veckor. Vadå avundsjuk haha Så nu e dem äntligen hemma. =) Jobbar idag en delad tur å nu e jag hemma på timmar. =) Ska tillbaka klockan 14 igen. Men imorn e jag ledig iaf än så länge. :P Så får se vad som händer ikväll när jag slutar. =)


Peaace!!!


17 Januari

Ja idag vakna jag halv nio å då gick jag ut med Foppa sen in igen för att käka frulle. :P Nu sitter jag här i min lägenhet å typ väntar på att klockan ska bli halv fyra för då blire jobb. Men innan så ska jag hem till mamma sen så ska vi åka hem till mormor å städa åt henne å göra de fint när hon kommer hem imorn från Gran Canaria. =) I helgen blev de lite jobba också å så sov Jeanette över här hos mig. =) De var riktigt roligt! Vi fick några goa skratt haha Ne nu ska jag diska upp disken sen ska jag åka.

Ha de gött!!

Peeeace!!!RSS 2.0