20 September

Ja vilket fint väder vi har idag.! Or NOT!!! Ah de märks att de e höst iaf. Idag så har jag varit på stan med Pia. =) Blev lite handling iaf :P Nu snart ska jag köra pappa till stan typ där han ska hämta bilen för mamma fick ta den. De e väl tur att man har två bilar plus att jag har körkort. hihi Sen lite senare typ efter två blir de promenad med Jeanette å hundarna. :P Var ju på valpkurs igår med min lilla Sudden. Han e så himla duktig! Måste få skryta lite hehe Lärde oss Spunk och Tallefjant som jag tänkte köra lite idag med både han å Foppa.

Ne nu ska jag käka lite innan man ska köra på folk. hehe :P

Herrå så länge <3

September

Ja nu e verkligen hösten här. Men jag ville inte inse de för sommaren har bara gått åt jobb. :( Men så får de vara nu när man e arbetslös så får man ta dem jobb som finns men jag gnäller inte e super nöjd över sommaren ändå. =D Ah de händer grejer hela tiden n u typ.... Sudden växer å växer å blir större =) Går även på valpkurs med honom på måndagar så ikväll e de dags igen. :) Han e så himla duktig. Helgen var riktigt mysig å rolig. =) På fredagen var de dags att starta "halv åtta hos mig" som jag,Emmelie,Rosita och Malin gör nu när vi har tid hehe :P Jätte roligt å i fredags så var de Emmelie, hon fick börja å de var riktigt god mat å mysigt. Å nästa gång tror jag de blir hemma hos mig. =) Så nu måste jag fundera på mat å inte bara en maträtt under TRE!! haha Men de blir nog bra till slut. =)
Ah i lördags var de lite findrickande som gällde. ;P Jag, Pia å Hanna drack lite öl å cider å bara satt å prata å lyssna på bra musik. =) De var också mysigt å roligt. =) Söndagen var de slappardag. :P

Ne nu ska jag åka ner till stan å hör å häpna göra något jag inte gjort på år å dar!!!!..... Jag ska åka ner till biblioteket. Haha ska kolla ifall dem har en bok som jag inte fått på posten än.

Stooor bamse kraaam till allihopa!! <3


RSS 2.0