September

Ja nu e verkligen hösten här. Men jag ville inte inse de för sommaren har bara gått åt jobb. :( Men så får de vara nu när man e arbetslös så får man ta dem jobb som finns men jag gnäller inte e super nöjd över sommaren ändå. =D Ah de händer grejer hela tiden n u typ.... Sudden växer å växer å blir större =) Går även på valpkurs med honom på måndagar så ikväll e de dags igen. :) Han e så himla duktig. Helgen var riktigt mysig å rolig. =) På fredagen var de dags att starta "halv åtta hos mig" som jag,Emmelie,Rosita och Malin gör nu när vi har tid hehe :P Jätte roligt å i fredags så var de Emmelie, hon fick börja å de var riktigt god mat å mysigt. Å nästa gång tror jag de blir hemma hos mig. =) Så nu måste jag fundera på mat å inte bara en maträtt under TRE!! haha Men de blir nog bra till slut. =)
Ah i lördags var de lite findrickande som gällde. ;P Jag, Pia å Hanna drack lite öl å cider å bara satt å prata å lyssna på bra musik. =) De var också mysigt å roligt. =) Söndagen var de slappardag. :P

Ne nu ska jag åka ner till stan å hör å häpna göra något jag inte gjort på år å dar!!!!..... Jag ska åka ner till biblioteket. Haha ska kolla ifall dem har en bok som jag inte fått på posten än.

Stooor bamse kraaam till allihopa!! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0